Het Bekerpaleis: speciaalzaak voor de sportliefhebber

Voor al uw sportprijzen in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar sportprijzen? Dan bent u bij Het Bekerpaleis aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren leverancier van sportprijzen in Noord-Brabant. Of het nu gaat om bekers, medailles, standaardjes, erelintjes of vaantjes: u kunt bij ons terecht. Ook graveren wij de door u opgegeven tekst op uw bekers, medailles of standaardjes en kunnen wij uw vaantjes en erelintjes bedrukken. Wij doen dit alles tegen lage prijzen.

Het Bekerpaleis is veel meer dan een sportprijzenwinkel!

Het Bekerpaleis is naast leverancier van diverse sportprijzen in Noord-Brabant ook dé zaak voor de voetballiefhebber. Wij zijn officieel dealer van NAC Breda-kleding. Daarnaast verkopen wij artikelen van clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en FC Barcelona. Neem eens een kijkje in de catalogus voor onze uitgebreide collectie.

Ook voor dartartikelen, biljartaccessoires en handboogmaterialen kunt u bij Het Bekerpaleis terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld krijt, handschoenen, pomeransen, darts, flights en diverse handboogmaterialen.

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of een persoonlijk cadeau? Wij leveren mooie pennen met bedrukking, gegraveerde aanstekers, sleutelhangers, bedrukte mokken etc.
 
Bent u benieuwd wat Het Bekerpaleis voor u kan betekenen? Kom gerust eens binnenlopen in onze winkel! U kunt ons ook een e-mail of berichtje via de website sturen.

Contact:
Akkerlingen 22
4741 BD Hoeven

Tel.: 0165-506100
E-mail: info@hetbekerpaleis.nl

Openingstijden
Ma 9.00 - 18.00 uur
Di 10.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 10.00 - 18.00 uur
Za 10.00 - 13.00 uur