Het Bekerpaleis: sterk in medailles

Mooie en goedkope medailles bij Het Bekerpaleis

Bent u op zoek naar goedkope medailles? Het Bekerpaleis heeft een groot assortiment betaalbare modellen. In de online catalogus van Remasco, waarvan u de link op onze website vindt, kunt u de recente collectie vinden. U kunt kiezen uit diverse vormen en kleuren medailles. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren linten. Hebben wij de medailles die u zoekt? Bezoek dan onze winkel of stuur ons een berichtje. Kunt u niet vinden wat u zoekt of lukt het u niet om tot een keuze te komen? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met medailles en voorzien u graag van een goed advies.

Wilt u uw medaille(s) laten graveren? Ook daarvoor kunt u bij Het Bekerpaleis terecht. Wij graveren de door u opgegeven tekst tegen een lage prijs. Wij kunnen u zo complete en goedkope medailles leveren.

Het Bekerpaleis heeft veel ervaring met het leveren van medailles in Noord-Brabant. Kom gerust eens bij ons langs in onze winkel in Hoeven of stuur ons een e-mail of berichtje via de website.